Lehdet


Oulun kauppakamarilehti
Kauppakamarilehti 1/2013
Kauppakamarilehti 2/2013
Kauppakamarilehti 3/2013
Kauppakamarilehti 1/2014


Oulun kauppakamari: Vuosikirja
Vuosikirja 2013
Vuosikirja 2014


Oulun OP:n yrityslehti
Oulun OP:n yrityslehti 2/2013
Oulun OP:n yrityslehti 1/2014

Katalogit


Find
Find 2014-2016


Tuotteet


Erottuuko yrityksesi asiakaslehti? Onko lehti kiinnostava? Millaisen mielikuvan julkaisu luo yrityksestäsi? Meiltä löytyvät keinot, joilla juuri sinun lehtesi huomataan ja joilla viestisi menee hyvin perille.

Ammattilaisten työnä ja oikein toteutettuna asiakas-, henkilöstö- ja tiedotuslehti on erinomainen ja monipuolinen tiedottamisen ja markkinoinnin väline. Oulun Viestintätaito Oy:ssä tiedetään, miten hyvä lehti syntyy. Yritystämme arvostetaan luotettavana ja laadukkaana tekijänä.

Olipa sitten kyseessä asiakas-, henkilöstö- tai tiedotuslehti, tekemisen pitää olla tavoitteellista. Tavoitteemme on, että toteuttamamme lehdet ovat informatiivisia ja julkaisijoilleen tuloksellisia – tässä olemme myös onnistuneet. Lehden tekemisessä painotetaan aina yksilöllisyyttä.

Oulun Viestintätaidon tekemät lehdet lähtevät aina asiakkaasta ja tämän erityispiireistä. Yrityksen ammattilaisverkosto on käytännön tekemisen kautta hankkinut kokemuksen, jonka avulla lehdenteon prosessit ovat hioutuneet sujuviksi – tämä jättää tilaa luovuudelle. Yrityksemme avustajaverkostosta muodostetaan jokaiseen projektiin sopivin joukkue. Kaikki tekijämme sitoutuvat siihen, että lopputulos on odotusten ja lupausten mukainen. Jokainen tuottamamme lehti on myös Viestintätaidon näyte osaamisesta.

Yrityksellämme on lukuisia pitkäaikaisia asiakassuhteita eri toimialojen yrityksiin. Joukossa on paitsi valtakunnallisesti toimivia firmoja myös isoja, kansainvälisiä yrityksiä sekä pankkeja ja julkisia organisaatioita.


Armi Lahdenkauppi  |  Oulun Viestintätaito Oy  |  Ojakatu 2, 90100 Oulu

0400 683257  |  armi.lahdenkauppi@viestintataito.fi